Siirry pääsisältöön

Mihin sijoittaa veronpalautukset? Tässä 10 ideaa.

Tänään 11.12.2018 moni suomalainen saa veronpalautuksia, aivan kuten aiempinakin vuosina. Tästä vuodesta tekee kuitenkin historiallisen se, että veronpalautusten yhteissumma tuskin koskaan enää nousee niin suureksi kuin tänä vuonna – 2,9 miljardiin euroon. Tämä johtuu siitä, että 1.1.2019 voimaan tuleva Kansallinen tulorekisteri muuttaa verotusta: vuoden alusta alkaen palautukset ja jäännösverot pienenevät.

Monista kaupoista saa tänään historiallisen veronpalautuspäivän kunniaksi 24 %:n alennuksella tuotteita. Helsingin pörssistä löytyy tunnettuja yhtiöitä, joita saa vielä suuremmalla alennusprosentilla. Alla vuoden sisällä eniten halventuneet suuryhtiöt Helsingin pörssissä.

  1. Outokumpu -52,33 %
  2. Uponor -45,45 %
  3. Finnair -45,07 %
  4. Cargotec -34,99 %
  5. Fiskars -31,00 %
  6. Ahlström-Munksjö -30,79 %
  7. SSAB ser. B -27,14 %
  8. Huhtamäki -26,59 %
  9. SSAB ser. A -26,38 %
  10. Konecranes -25,82 %

Lista päivitetty 11.12.2018 klo 9.00. Katso tästä lisää halventuneita osakkeita. Mikään yllä esitetty ei ole, eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi, tarjoukseksi tai kehotukseksi ostaa tai myydä rahoitusvälineitä. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan tutkimukseensa, arvioonsa rahoitusvälineen arvoon vaikuttavista seikoista ja ottaa huomioon omat tavoitteensa, taloudellinen tilanteensa sekä tarvittaessa käytettävä neuvonantajia. Sijoitustoimintaan liittyy aina riskejä. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta.

Lue lisää sijoittajan verotuksesta ja vuodenvaihteen tärkeistä päivämääristä.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit