Siirry pääsisältöön

Mihin sijoittaa osakesäästötilillä?

Kaupankäynti osakesäästötileillä starttaa vuodenvaihteen jälkeen torstaina 2.1.2020 klo 10.00. Mutta mitä osakkeita uudelle tilille kannattaa ostaa? Keräsimme tähän kirjoitukseen Nordnetin asiakkaiden keskuudessa ostetuimmat osakkeet viimeisen kahden kuukauden ajalta. Top-listoilta näet, mitkä osakkeet ovat kuumia juuri nyt!

Suuret yhtiöt

Osake
1.Nokia
2.Wärtsilä
3.Neste
4.Nokian Renkaat
5.Finnair
6.Kemira
7.Konecranes
8.Sanoma
9.Citycon
10.Fortum

Keskisuuret yhtiöt

Osake
1.Basware
2.Kamux
3.Tokmanni
4.Lehto
5.Bittium
6.Taaleri
7.Afarak
8.Vaisala
9.Suominen
10.Etteplan

Pienet yhtiöt

Osake
1.NoHo Partners
2.Optomed
3.Valoe
4.Qt Group
5.Exel Composites
6.Incap
7.Marimekko
8.Glaston
9.Harvia
10.Sievi Capital

First North -yhtiöt

Osake
1.Fodelia
2.Fellow Finance
3.Eezy
4.Remedy Entertainment
5.Gofore
6.Fondia
7.Nexstim
8.Viafin Service
9.Detection Technology
10.Enersense International

Listaus perustuu Nordnetin suomalaisten asiakkaiden osakekauppohin 21.10–17.12.2019. Lista perustuu euromääräisesti netto-ostetuimpiin osakkeisiin. Optomedin, Fodelia ja Valoen lukuihin sisältyy myös niiden järjestämien osakeantien merkinnät.

Inspiraatiota Sharevillestä

Ota mallia heiltä, jotka pyrkivät itse rikastumaan! Sharevillessä voit seurata huippusijoittajien salkkuja ja saada uusia sijoitusideoita.

Shareville on Pohjoismaiden suurin säästäjien ja sijoittajien vaikuttajaverkosto. Se tarjoaa tietoa ja inspiraatiota todistetusti menestyviltä sijoittajilta, täysin maksutta. Esimerkiksi Shareville Relax -osiosta näet, mitä palvelun parhaaseen kymmenykseen lukeutuvat suomalaisjäsenet – tai koko Nordnetin pohjoismaisen asiakaskunnan parhaimmisto – ovat ostaneet viimeisten 30 päivän aikana. Parhaan 10 % salkuilla on korkein riskikorjattu tuotto viimeisen vuoden aikana.

Osakesäästötili vielä avaamatta? Hyödynnä Early Bird -tarjous 31.12.2019 mennessä!

Kun avaat osakesäästötilin Nordnetiin 31.12.2019 mennessä, hyödyt Early Bird -tarjouksesta: Käyt kauppaa osakesäästötilillä 1.1.–31.3.2020 hinnastomme parhaalla tasolla 1: 0,06 % min. 3 €/toimeksianto Helsingin pörssissä.

Jopa 67 % suomalaisista kaipaa ainakin jonkun verran apua osakevalintoihin. Tämän takia saat Nordnetiltä maksutta sähköpostiisi osakestrategi Jukka Oksaharjun vetämän videoverkkokurssin, jonka avulla pääset tehokkaasti alkuun osakesäästötilisijoituksissasi heti 1.1.2020 alkaen. Lisäksi saat pääsyn Inderesin osakeanalyyseihin ja mallisalkkuihin.

Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
2 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
20.12.2019 13:43

Tässä artikkelissa olisi voinut ehkä paremmin pureutua mihin sijoittaa osakesäästötilillä tai millaisille sijoittaijille osakesäästötili on hyvä.

Tässä nyt vain listattiin ostetuimpia osakkeita, eikä esim. että ei kannata ulkomaalaisia osakkeita välttämättä ostaa, tai kannattaa ostaa osinkoa maksavia osakkeita.

Otsikko olisi voinut olla “Suomen ostetuimmat osakkeet viim. 2kk” osuvammin.

Nimetön
Nimetön
24.12.2019 01:29

Harvinaisen huono ja epäinformatiivinen artikkeli.