Siirry pääsisältöön

Lapset valtasivat Nordnetin toimiston

Nordnetin kevättalven tilaisuudet alkoivat tänään eläväisissä merkeissä kun Mothers in Business vieraili toimistollamme. Sijoitusasiantuntijamme Martin Paasi ja maajohtajamme Suvi Tuppurainen kertoivat taloudesta kiinnostuneille äideille lapselle säästämisestä ja sijoittamisesta.

Yleisössä oli äitien lisäksi parikymmentä sylilasta. Martin sai siis kertoa rakastamastaan korkoa korolle -ilmiöstä juuri sille yleisölle, joka hyötyy aikaisessa vaiheessa aloitetusta säästämisestä eniten. Esityksessä painotettiin säästämisen aloittamisen tärkeyttä niin nuorella iällä kuin mahdollista. Suvi puhui innostavasti äitiyden ja työn yhdistämisestä ja paljasti oman lapsensa salkun sisällön.

Martin Paasi kertoo korkoa korolle -ilmiöstä

Hoivanetin lapsiparkissa oli noin kymmenen pientä lasta hoidossa. Lapsiparkin ideana oli mahdollistaa vierailu tapahtumassa, vaikka olisikin kotona useamman pienen lapsen kanssa.

Vaunuja parkissa

Miten lapselle siis kannattaa maajohtajan mielestä säästää?

Tärkeitä puolia säästämisessä on hyvin hajautettu salkku, mutta ennen kaikkea vaivattomuus ja automaatio ovat kovia valtteja. Suvi ei välttämättä edes katso salkkua pitkiin aikoihin, vaan antaa kuukausisäästön tehdä tehtävänsä. Paljon keskustelua herätti myös se, miten lapselle aikanaan kerrotaan hänelle säästetystä varallisuudesta. Osallistujat olivat yhtä mieltä siitä, että kotona tapahtuva arjen talouden ja säästämisen opettaminen on tärkeässä roolissa ja se työ pitää aloittaa lapsen ollessa pieni. Ei vasta täysi-ikäisyyden kynnyksellä.

Mothers in Business goes Nordnet, Suvi Tuppurainen
Nordnetin maajohtaja Suvi Tuppurainen paljastaa miten hän itse säästää lapselleen.

Tilaisuudessa oli energinen tunnelma ja kaikki tuntuivat viihtyvän. Toivottavasti innostus ja säästämisen ilosanoma tarttui myös äiteihin. Tulevia osakemiljonäärejä luodaan tässä ja nyt!

 

Mothers in Business, leluja lattialla

Mothers in Business koostuu korkeakoulutetuista naisista ympäri Suomen ja jäseniä yhdistyksessä on noin 1.400. Monet jäsenistä ovat äitiysvapaalla ja kiinnostuneita taloudesta.

www.mothersinbusiness.fi

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommentti
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit