Läpinäkyvää pankkitoimintaa: Uusi mobiilisovellus on pian täällä

Jan Dinkelspiel

Olemme tehneet töitä mobiilisovelluksen päivityksen kanssa pitkään. ”Liian pitkään”, saatat ajatella. Mutta pian olemme maalissa.

Ennen kuin saavutamme maalilinjan, haluan läpinäkyvyyden nimissä kertoa siitä, mitä olemme ajatelleet kehitysprosessin aikana ja mitä voit odottaa uudelta mobiilisovellukseltamme.

Ensinnäkin, mobiilisovellus tulee uudessa muodossaan iOS- (iPhone), Android- ja Windows Phone –laitteisiin. Ulkonäkö ja toiminnot ovat samat kaikissa kolmessa käyttöjärjestelmässä.

Voit kirjautua helposti Nordnetin käyttäjätunnuksellasi. Sisältöä on saatavilla myös niille, jotka eivät ole kirjautuneet sovellukseen sisään.

Olemme kuitenkin tehneet eniten töitä sellaisten asioiden kanssa, joita et voi suoraan nähdä. Olemme muuttaneet teknistä toteutusta siten, että voimme päivittää mobiilisovellusta jatkuvasti ja yksinkertaisesti. Sovelluksen jatkokehittäminen on nopeampaa ja helpompaa.

Tämä tarkoittaa sitä, että uusi mobiilisovellus on vain lähtölaukaus. Se on hyvä perusta, jolle rakentaa. Ja aloitamme jatkokehityksen heti, sillä toivelistalla on jo monta hienoa toiminnallisuutta.

Tietenkin kerromme lisää heti kun mobiilisovellus tulee saataville, joten pysy kuulolla!

Jan Dinkelspiel
/Chief Innovation Officer

teksti on käännös ruotsista

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommentti
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit