Lahjavinkki valmistuvalle

Kevään valmistujaiset lähestyvät. Lahjavalinnalla on hyvä ohjata valmistuvaa opiskelijaa kohti pitkäjänteistä osakesijoittamisen polkua. Viime marraskuussa julkaistu sijoituskirjani on saatavilla nyt tarjoushintaan 19,90 € (sis. toimituskulut). Tarjous on voimassa välittömästi ja se päättyy 27.5.2013. Alennettu hinta koskee automaattisesti kaikkia uusia kirjatilauksia mainitulla aikavälillä.

Jokainen kirja lähtee matkaan käsistäni, joten sähköisessä tilauslomakkeessa on mahdollista toivoa esimerkiksi kirjailijan signeerausta, valmistuvalle henkilökohtaisesti osoitettua omistuskirjoitusta tai valmistumispäivään liittyvää tervehdystä.

Tilauslomakkeessa on lisäksi mahdollista pyytää kirjan ja laskun toimittamista eri osoitteisiin. Uudet kirjatilaukset käsitellään tarjousaikana vuorokauden sisällä tilauksen saapumisesta, jos tilauslomakkeessa ei toivota erikseen poikkeavaa kirjan toimituspäivää.

Kirjan esittelysivulle pääset tästä linkistä.

Kirjan voit tilata tästä lomakkeesta.

http://www.nordnet.fi/sijoituskirja

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
6 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
17.05.2013 19:10

Sopii myös ristiäis-, konfirmaatio- kihlajais- sekä häälahjaksi sekä hautajaisiin kukkalaitteen asemesta. Saisko mukaan kirjoittajan Ihqun kuvan?

Nimetön
Nimetön
17.05.2013 21:55

Mä lukisin täältä mielummin asiallisia kirjoituksia itse aiheesta, en mainoksia.

Nimetön
Nimetön
18.05.2013 23:45

Suosittelen. Sopii aloittelijalle, jolla on perusasiat hallussa ja kiinnostusta pitkäjänteiseen osakesijoittamiseen. Hyvin kirjoitettu ja kiva lukea, aivan kuin nämä blogitkin.

Nimetön
Nimetön
19.05.2013 10:56

“Nordnet Blogia ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin kuten markkinointiin tai myyntiin…” Näin lukee Nordnet Blogin toimintaperiaatteissa. Jukka Oksaharjun varsinaiset sijoitusaiheiset tekstit ovat erinomaisia, mutta nämä kirjapuffit (tämä on jo toinen) nakertavat koko blogin uskottavuutta. Moderaattori voisi ystävällisesti jo heräillä.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
16.05.2014 21:36

Haaahahh. I’m not too bright today. Great post!

Nimetön
Nimetön
19.05.2013 14:33

Hyvä kirja, jossa aukesi uusiakin näkökulmia. Onko kirjoittaja suunnitellut uuden kirjan kirjoittamista tulevaisuudessa?