Siirry pääsisältöön

Laajensimme toimintaa listautumisanteihin

Vihdoinkin!

Olemme tänään ilmoittaneet, että jätimme liikkeeseenlaskijan asiamies -hakemuksen Euroclear Finlandille. Tämä tarkoittaa, että Nordnet voi jatkossa toimia Nasdaq Helsingin pörssilistalle ja First North Helsinki -markkinapaikalle listautuvien yhtiöiden edustajana, ja vastata listautumisannin toteutuksesta Euroclear Finlandin ylläpitämässä arvo-osuusjärjestelmässä. Toimivaltuuksia odotetaan 1.7.2016 mennessä.

Uusi rooli on erinomainen lisä Nordnetin tarjoamiin palveluihin listautumista suunnitteleville yrityksille. Nordnet tarjoaa aktiivisen asiakaskuntansa vuoksi oikean kohderyhmän, tehokkaat kanavat ja laajan verkoston.

Olemme viime vuosina saaneet lukuisia yhteydenottoja listautuvilta yrityksiltä ja heidän neuvonantajiltaan. Meitä on pyydetty mukaan rakentamaan ja tukemaan suomalaista listautumismarkkinaa. Nyt se toteutuu. Ensi syksystä alkaen voimme tarjota listautuvalle yritykselle kattavat palvelut osakeannin järjestämisestä aina sijoittajatapaamisiin saakka.

Tällä hetkellä Nordnet hallitsee esimerkiksi First North Helsinkiin listattujen yhtiöiden pörssikaupankäyntiä. Lähes kaikissa yhtiöissä Nordnetin osuus kokonaisvaihdosta on sijalla 1-2. Monen yhtiön osakkeenomistajista yli puolet on Nordnetin asiakkaana.

Uudet kasvutarinat kiinnostavat

Asiakkaat ovat jatkuvasti yhä kiinnostuneempia uusista kasvutarinoista, koska käteinen on nollakorkojen vuoksi menettänyt tuottonsa. Tarjoamme jatkossa omalle asiakaskunnalle sekä kaikille muillekin arvo-osuustilin omistaville helpon osallistumisen osakeanteihin. Uskon, että tämä nostaa entisestään korkeaa asiakastyytyväisyyttä ja tekee Nordnetistä houkuttelevan uusille osakesijoittajille.

Suomessa on nähty tänä vuonna kuusi listautumista ja kaksi First Northista pörssilistalle siirtymistä. Listautumiset ovat olleet nousussa erityisesti viime ja tänä vuonna, ja myönteinen kehitys näyttää jatkuvan. Saimme Nasdaq Helsingin toimitusjohtajalta Henrik Husmanilta innostuneen vastaanoton uudistukselle:

“On mukava kuulla, että Nordnet laajentaa toimintaansa listautumispalveluihin. Kun piensijoittajien osallistuminen listautumis- ja muihin anteihin helpottuu, heidän kiinnostuksensa anteja kohtaan varmasti kasvaa. Mitä monipuolisemmat palvelut sijoittajilla on, sitä toimivammat markkinat. Nordnetin päätös tukee Suomen listautumismarkkinan kehittymistä yhä dynaamisemmaksi ja likvidimmäksi”, Husman arvioi.

Jään innolla odottamaan syksyn listautumisanteja.

/Niklas Odenwall

Kuva: Pixabay

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
3 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
21.06.2016 18:02

Ihan sama. Laskekaa kaupankäyntikuluja. Nyt roistohinnat.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
21.06.2016 22:12

Plus yksi ääni tälle. Niklaksen lupaamaa kirjoittelua hinnoittelun tarkistamisesta odotellaan edelleen.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
25.06.2016 22:16

Jopa Nordea on nykyään edullisempi.