Kolme syytä tulla Sijoitus Invest -tapahtumaan tänä vuonna

 
Sijoitus Invest -tapahtuma on uudistunut täysin: se järjestetään tänä vuonna samaan aikaan Slush-startup-tapahtuman kanssa Helsingin Messukeskuksessa. Tämän vuoden Sijoitus Invest tulee täysin uudenlainen – jotakin mitä et taatusti halua missata.

Miksi Sijoitus Investiin sitten kannattaa tulla?
 

1. Kuulet miltä sijoittaminen näyttää 20 vuoden päästä

Ilmastonmuutos, kaupungistuminen, robotisaatio, tekoäly, Internet of Things… Miten megatrendit tulevat mullistamaan tapamme sijoittaa – ja kaikki sijoituskohteet siinä samassa? Muun muassa näistä teemoista keskustellaan paneeleissa alan ammattilaisten kanssa. He kertovat miltä tulevaisuus näyttää sijoittajan silmin.
 
 

2. Saat ideoita paremmin tuottavan sijoitussalkun rakentamiseen

Tiesitkö, että sosiaalinen sijoittaminen parantaa salkkusi tuottoa todistetusti jopa neljä prosenttia. Se on pitkässä juoksussa paljon. Mitä tarkoittaa sosiaalinen sijoittaminen ja miten sitä voi hyödyntää? Kerromme aiheesta lisää Nordnetin osastolla.
 
 

3. Tapaat pörssiyhtiöitä ja sijoitusalan ammattilaisia

Tule tapaamaan pörssiyhtiöiden johtoa ja sijoitusalan ammattilaisia. Paikalla myös koko Team Nordnet, toimitusjohtaja Håkan Nybergiä myöten. Kaikki pörssiyhtiöt esiintyvät Nordnet-pörssilavalla, jota juontavat #rahapodin Miikka ja Martin.
 
 
Kaikki tämä – ja mikä parasta: tilaisuus on maksuton.
 
 
Sijoitus Invest järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 30.11.–1.12.2016. Ilmoittaudu mukaan ilmaiseksi tästä. Lue lisää puhujista ja ohjelmasta täältä.
 
Tilaa myös Nordnetin uutiskirje, niin pysyt ajan hermolla siitä mitä tuleman pitää, ja käy merkkaamassa itsesi kiinnostuneeksi tapahtumasta Facebookissa.
 
 

Nähdään Messukeskuksessa 30.11.–1.12.2016!

 

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
5 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
14.11.2016 18:59

Saako tulla tuulipuku päällä vai pitääkö laittaa ykköset ylle?

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
15.11.2016 12:14

Saa tulla ihan omana itsenään! 🙂 /Henri

Nimetön
Nimetön
15.11.2016 20:50

Hyvä kun kaupunkia ei sanota missään. Suomessa on kuitenkin parikymmentä Messukeskusta.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
15.11.2016 21:43

Kiitos palautteesta – hyvä pointti! Kyse on Helsingin Messukeskuksesta. Maininta kaupungista on nyt lisätty myös juttuun. /Henri

Nimetön
Nimetön
22.11.2016 20:05

Juu kiitos!!!