Kokeile uusia markkinoiden ja tilin yleisnäkymiä

Olet ehkä yksi lukuisista uuden verkkosivumme betaversiota testanneista asiakkaista. Mikäli et ole vielä kokeillut sivua, voit tehdä sen tästä. Rakennamme parhaillamme uutta verkkosivua ja parannamme sitä asiakkaidemme avulla. Viimeisimmässä päivityksessä olemme uusineet markkinoiden ja tilin yleisnäkymät.

Markkinoiden yleisnäkymällä uusi ilme

Markkinoiden yleisnäkymä on yksi nordnet.fi:n suosituimmista sivuista. Nyt sivulla on uusi ilme ja paranneltu toiminnallisuus Nordnet Betassa. Löydät sivun kohdasta ”Markkina”. Ennen kaikkea olemme parantaneet yleisnäkymää, jotta löytäisit paremmin etsimääsi tietoa sivuilta. Markkinoiden yleisnäkymä on myös käytettävissä mobiili- ja tablettilaitteissa. Yleisnäkymästä näet kaiken indekseistä uutisiin ja raaka-aineiden top-listoista valuuttoihin, vaihdetuimpia osakkeita unohtamatta. Lisäksi näkymässä listataan nousijat ja laskijat. ”Uutiset” osioon listataan sinua koskevia yritysuutisia. Listaus perustuu omistamiisi instrumentteihin, ja voit myös suodattaa uutisia omien toiveidesi mukaan. Tavoitteenamme on tehdä sivu entistä personoidummaksi tulevaisuudessa.

Muokkaa sivua omien toiveidesi mukaisesti

Monet asiakkaat ovat huomauttaneet sivujen liian väljästä graafisesta muotoilusta. Olemme puuttuneet tähän ja luoneet sivun uudestaan ja lisänneet navigointia helpottavia elementtejä.
Sinulla on ehkä monta tiliä meillä ja haluat keskittyä niihin kaikkiin? Uudessa palvelussa sinulla on mahdollisuus valita, minkä tilin yhteenvedon haluat nähdä kohdassa ”tilit”. Uudessa listauksessa näet kätevästi kaikkien tiliesi kehityksen yhdellä sivulla ja lisäksi yksityiskohtaisesti ja tileittäin valitsemalla ”kaikki tilit”.

Anna jatkossakin palautetta

Uusi nordnet.fi on jatkuvasti kehittyvä projekti, jota teemme yhdessä sinun kanssasi. Voit helposti lähettää meille palautetta betaversiossa painamalla alakulman palautenappia.

/Team Next Nordnet

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
18 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
17.11.2017 09:15

Milloin ne oikeat muutokset ovat tulossa?

-Turvallinen sisäänkirjautuminen
-Alhaisemmat hinnat
-Yrityslainojen kaupankäynti

Graafisen ilmeen muuttaminen on yhtä hyödyllinen kuin Shareville.

Ja älypuhelinta en tule koskaan käyttämään pankkiasiointiin. Tietoturvan taso ei ole riittävä.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
18.11.2017 02:28

Aivan samaa mieltä. Lisäksi shareville roskiin ja takaisin expertti salkut joitten seuraamisesta sai sentään jonkinlaista infoa miten itseäni taitavammat sijoittajat toimivat. Sharevillen seuraaminen sen sijaan käy pelkästään huonosta huumori viihteestä.
Täytyy nyt seurata onko nortnet muuttumassa yhä enemmän sharevillen tyyppiseksi pelleilyksi ja harkittava sitä, että olisiko jokin muu välittäjä parempi.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
19.11.2017 13:03

Ehdottomasti +1 turvalliselle sisäänkirjautumiselle, eli MFA:lle. Kuumottelee aika pahasti kun kaikki varallisuus on Nordnetissä, ja hyökkääjä pystyy helposti sulattamaan koko omaisuuden. “Mutta eihän sulla ole mitään hätää kun ei sieltä pysty siirtämään varoja kuin ennalta ilmoitetulle vastatilille”. No joo joo, mutta kun salkkujen arvon voi tuhota hetkessä myymällä kaiken pilkkahintaan.

Nimetön
Nimetön
17.11.2017 14:51

Palauttakaa entinen graafinen ilme ja toiminnallisuus.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
17.11.2017 17:15

Juuri näin. Myös mahdollisuus hakea tapahtumia eri aikajaksoilta puuttuu ainakin vielä, samoin 9A- ja muut raportit ja tiliotteiden katselu. Nämä puuttuvat myös Infront WebTraderista. Aivan välttämättömiä toimintoja.

Jollei noita saa uuteen versioon joudun kyllä vaihtamaan Nordnetista pois.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
20.11.2017 23:20

Uudessa designissa näkyy ajan hengen mukainen pyrkimys tehdä layoutista “responsiivinen” niin että sitä voisi käyttää millä tahansa mobiililaitteella. Desktop-käyttäjille tämä näyttäytyy tarpeettomana tyhjänä tilana, liian isoina fontteina ja turhana skrollaamisena ja hyppimisenä. Ei saa selkeää kokonaiskuvaa, vaan käyttökokemus jää jotenkin epämääräiseksi.

Vanhalla saitilla kaiken tarpeellisen pystyy usein näkemään jo yhdellä vilkaisulla, mikä tekee siitä miellyttävämmän käyttää. Parempi kontrollin tunne, ja se jos mikä on tärkeää kun omista rahoista on kyse!

Nimetön
Nimetön
21.11.2017 22:04

Pienentäkää fonttia niin näkyy enemmän tietoa.. ja tiivistäkää tekstiä.

Nimetön
Nimetön
25.11.2017 13:55

Tapahtumat ja laskelmat-välilehdellä voisi mahtua enemmän kuin 200 tapahtumaa, nyt kun vuoden osingot eivät sovi yhdelle sivulle joutuu laskimen ja paperin kanssa setvimään

Nimetön
Nimetön
28.11.2017 21:02

Uudesta sivusta puutu paljon toiminnallisuuksia tai sitten en vain löydä niitä. Esim kuinka tehdä valuuttakauppaa?!?

Mielestäni uudistus ei valitettavasti ole onnistunut… Pahoittelen, mutta tämä on rehellinen mielipiteeni.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
29.11.2017 09:38

Kiitos kommentista! Uusi palvelu on vielä monin osin puutteellinen, mutta it-tiimimme työskentelee sen parissa jatkuvasti, hyödyntäen asiakkaidemme palautteita. /Henri

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
29.11.2017 13:15

Toivottavasti ottavat mallia vanhasta ulkoasusta – mieluiten 100%. Staattista ja luotettavaa HTML:ää.

Uuden sivuston javascript kikkailut tuhoavat koko sivuston ulkoasun, luotettavuuden, toiminnallisuuden ja käytettävyyden. En voi hyväksyä tällaista leikkimistä omien rahojeni käyttöliittymäksi.

Nimetön
Nimetön
29.11.2017 14:25

Palautetta:
– Salkkunäkymässä itse osakkeet ylimmäksi. Kehityskäppyrä pienellä johonkin sivuun.
– Fontti liian suurta tai liikaa tyhjää tilaa rivien välissä. Koko salkku olisi hyvä nähdä kerralla, Tällaisella kaupankäyntisivustolla vanha, tylsä excelmäisyys ei haitannut.
– Mahdollisuus valita mitä sarakkeita osakkeista näytetään. Esim. Osto- ja myyntitasot salkkunäkymässä olisi kiva.
– Mahdollisuus piilottaa kaikki uutiset ainakin yleisnäkymissä.
– Omat saurantalistat puuttu tai en löytänyt.
– Osakekohtainen välittäjätilasto puuttuu.
– Kymmeniä muitakin ominaisuuksia puuttuu verrattuna vanhaan. Saa nähdä miten saatte tungettua kaiken toiminnallisuuden tähän “moderniin” desingniin.
– Toivottavasti vanha sivusto säilyy rinnalla ainakin vuoden (tai pari).

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
29.11.2017 14:30

Kiitos palautteesta! Se on välitetty sivustoa kehittävälle tiimille. /Henri

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
04.12.2017 12:47

saisko webtraderin takaisin

Nimetön
Nimetön
07.12.2017 20:17

Vanha on parempi sillä siitä näkee yhdellä silmäyksellä nousijat laskijat etc. Sivun layout on ollut hyvä. Toivon että jatkossa on mahdollista valita haluaako jatka vanhan sivun käyttämistä vai siirtyä uuteen.

Nimetön
Nimetön
12.12.2017 17:03

Hei

USA-markkinoiden osakkeiden osto-/myyntisivulla kurssitieto on 15 minuuttia viivästetty, kun vanhassa se on reaaliaikainen snapshot. Onko tämä tarkoituksella näin? Vai onko kyse bugista?

Toinen kommentti liittyy uuden sivuston “Anna palautetta” nappiin, joka ei toimi 😀 Mitään ei tapahdu kun sitä klikkailee. Ei vaikka siirtyy toiselle sivulle. Lisäksi javascript-consoleen ei tule mitään virhettä tms. napin painamisen yhteydessä.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
13.12.2017 07:58

Kiitos palautteesta! Välitin havainnot/kysymykset it-tiimille. /Henri

Nimetön
Nimetön
09.05.2018 12:47

4-5 kuukautta vanhoja kommentteja surkeasta ulkoasusta eikä vieläkään sivusto ole yhtään parempi luettavuudeltaan!?