Siirry pääsisältöön

Kohti uusia unelmia treidaajana

Mielenkiintoinen, opettavainen, mahtava ja rikastuttava. Näillä sanoilla voisi kuvata viimeistä vähän yli kahta vuotta, joiden aikana olen päässyt edistämään Nordnetillä suomalaista kansankapitalismia säästämisen ja sijoittamisen parissa Nordnet Suomen sijoitusasiantuntijana. Sen lisäksi olen päässyt puhumaan omasta intohimostani, eli aktiivisesta kaupankäynnistä, tutummin treidaamisesta. On ollut hienoa nähdä, kuinka suomalainen treidausyhteisö on herännyt henkiin samalla, kun mielikuvat treidaamisesta ovat muuttuneet entistä positiivisempaan suuntaan.

Oma intohimo treidaamista kohtaan on niin palava, että tässä vaiheessa on aika ottaa suunta kohti uusia unelmia ja palata yrittäjäksi, päivätreidaamisen ja sijoittamisen pariin. Siirryn treidaamaan Helsingin keskustaan perustamalleni “treidaustoimistolle”, missä seitsemän hengen treidaustiimin voimin lyömme (viisaat) päämme yhteen ja pyrimme kannustamaan toisiamme entistä parempiin tuloksiin. Treidaamme moni Nordnetin kautta uudella treidaushuoneella. Kannattaa ottaa Twitterissä hashtag #treidaustiimi seurantaan, jos haluat seurata mitä toimistolla tapahtuu. Myös Nordnetillä on tarjolla oma pörssihuone osana Active Trader -etuohjelmaa aktiivisimmille kaupankävijöilleen.

Olen erityisen iloinen voidessani kertoa, että treidaussisältöjen tekeminen Nordnetin kanssa kuitenkin jatkuu. Jatkan kestovieraana Nordnetin Traders’ Club– ja Titaanien taisto -sarjoissa sekä kirjoitan treidausaiheista Nordnet Blogin puolella.

Muutos on uskoakseni eduksi kaikille osapuolille, sillä pääsen jatkossa tekemään treidauspäätöksiä ilman sääntelyn tuomia rajoituksia ja siten näyttämään omalla toiminnallani vielä realistisemmin, kuinka treidaaja toimii erilaisissa markkinatilanteissa, oli sitten kyse suorista osakkeista, hyödykkeistä tai indekseistä. Voin myös paremmin avata päätöksentekoprosessiani sekä siihen vaikuttavia tekijöitä oikeiden, toteutuneiden kauppojen perusteella.

Päätän työni Nordnetillä virallisesti perjantaina 9.10.2020, treidaajana pääsen siis tositoimiin 12.10. alkaen!

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
10 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
22.09.2020 20:49

Suuret kiitokset ja ilouutinen, että jatkat sisällöntuottajana.

Nimetön
Nimetön
18.09.2020 14:22

Onneksi näemme sinua vielä Nordnetissäkin, ja toivottavasti usein! Olet ollut opetusvideoitten kautta selkeä, sytyttävä persoon, joka johdatteli tämän noviisin rohkaisevasti sijoittamisen alkuun. Hienoa tulevaisuutta sinulle ILMAN kaupankäynnin rajoituksia.

Muokattu viimeksi 3 vuotta sitten anonymous toimesta
Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
24.09.2020 14:55

Kiitos paljon mukavasta palautteesta! -Jukka

Nimetön
Nimetön
16.09.2020 21:51

Kiitos. Haikeat fiilikset jää. Kaikki hyvää loppuu aikanaan.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
16.09.2020 22:40

Eihän tässä pääty kuin Jukan kaupankäyntirajoitukset.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
24.09.2020 14:54

Juuri näin. Mikään ei oo loppumassa, vaan aletaan tekemään treidaamista vielä isommin ja näyttävämmin! -Jukka

Nimetön
Nimetön
16.09.2020 20:00

Onnea uusiin haasteisiin! Kiitos kaikesta erinomaisesta sisällöstä ja toivottavasti sitä tulee jatkossakin. Jos ei Nordnetin kautta, sitten omien kanavien.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
24.09.2020 14:54

Kiitos paljon! Traders’ Club jatkuu edelleen ja pyrin olemaan aktiivisempi myös Twitterissä (@JukkaLepikko) jatkossa! -Jukka

Nimetön
Nimetön
16.09.2020 18:06

Tsemiä ja menestystä uuteen sekä kiitokset sinulta tähän mennessä saaduista opeista!

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
24.09.2020 14:53

Kiitos paljon! Traders’ Club jatkuu edelleen, joten toivottavasti saat vielä paljon lisää oppia! -Jukka