Siirry pääsisältöön

Kesän tuloskausispecial | Traders’ Club 99

Koronadipistä toivuttuaan osakemarkkina on kiitänyt kohti koillista historiallisen kovalla kulmakertoimella. Jatkuuko sama tahti myös tuloskauden jälkeen vai joko jalka alkaa hakeutumaan jarrupolkimelle?

Odotukset ainakin ovat kovia. Inderes arvioi seurannassaan olevien yhtiöiden oikaistun liikevoiton kasvavan keskimäärin yli kolmanneksella ja liikevaihdon kasvunkin yltävän lähelle kaksinumeroisia lukemia. USA:ssa kaivetaan esiin vieläkin isompaa pensseliä, sillä FactSet ennustaa S&P 500 -yhtiöiden tulosten ja liikevaihdon kasvavan lähes kaksinkertaista vauhtia suomalaisiin pörssiyhtiöihin verrattuna. Onko rima asetettu jo liian korkealle vai tullaanko tälläkin kertaa näkemään tulosilotulitusta aiempien tuloskausien malliin? Entä millaisin ajatuksin ammattitreidaaja Jukka Lepikkö lähestyy pian käsillä olevia tuloskauden kuumimpia viikkoja? Katso Traders’ Club 99 ja ota selvää!

Seuraa Jukan markkina-analyysiä myös Nordnet Blogissa ja Twitterissä (@JukkaLepikko).

Nordnet Traders’ Club on viikoittainen videosarja, jossa seurataan markkinoiden kuumimpia puheenaiheita, analysoidaan mennyttä ja ennakoidaan tulevaa. Seuraamalla sarjaa opit kaiken oleellisen treidausstrategioista, markkinoiden ennakoinnista, kaupankäyntityökaluista jne. Lisäksi perehdymme tekniseen analyysiin, joka oikein käytettynä voi parantaa mahdollisuuksiasi ajoittaa markkinaa ja tehdä oikea-aikaisia ostoja ja myyntejä. Lue lisää Nordnet Traders’ Clubista ja Nordnetin tarjoamista eduista aktiivisille kaupankävijöille.

Tärkeää tietoa riskeistä.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommentti
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit