Siirry pääsisältöön

Kassavirtatuotot palavat nyt inflaation liekeissä | Oksaharjun osavuosikatsaus Q1/2022

Kassavirtatuotot palavat nyt inflaation liekeissä, maa tärisee geopolitiikassa ja kylmä tuuli käy Siperiasta. Markkinalla ollaan vedenjakajalla.

Pörssin tuloskasvutoteumat ja -ennusteet ovat olleet jopa historiallisen korkeita, mutta näkymä heikkeni jyrkästi kevättalvella 2022. Keskuspankkielvytys on vähenemässä asteittain, Euriborit nousivat plussalle huhtikuussa ja muutkin korot ovat olleet matkalla ylöspäin. Samalla inflaatio nousee Ukrainassa käytävän sodan kiihdyttämänä. Miten osakesijoittajan pitäisi luovia tällaisessa ristiaallokossa? Nordnetin osakestrategi Jukka Oksaharju luo katsauksen päättyneeseen osinkokevääseen ja kertoo, miten kesän tuloskauteen kannattaa valmistautua. Tuomas Tuominen haastattelee.

Teksti ja video eivät ota kantaa ajoitukseen eikä yksittäisiin sijoituskohteisiin, sijoitusstrategioiden paremmuuteen tai yksittäisiin yrityksiin. Teksti ja video eivät myöskään ota kantaa tulevaan kehitykseen. Video ei sisällä sijoitussuosituksia, eikä sen tarkoituksena ole laatia mainituista yhtiöistä, indekseistä, strategioista tai edes niiden osista sijoitusanalyysiä, taikka antaa osakkeesta, indeksistä tai strategiasta suositusta taikka tavoitehintaa. Tässä esitetyt ajatukset eivät ole sijoitusneuvoja, -suosituksia tai -kehotuksia, eikä sijoitustoiminnassa historia ole tae tulevista tuotoista. Kukaan ei voi antaa oikeita neuvoja tuntematta sijoittajan taloudellista tilannetta, sijoitushorisonttia, riskinsietokykyä tai muita hänen sijoitussuunnitelmansa yksityiskohtia. Pelkästään blogin välityksellä ei ole myöskään mahdollista käsitellä sijoituskohteita sillä tarkkuudella kuin jokaisen sijoittajan tulisi tehdä ennen sijoituspäätöksen tekoa. Sijoitustoiminta sisältää riskin menettää pääoma kokonaan, ja jokainen vastaa sijoituksistaan itse. Historia ei ole tae tulevista tuotoista.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
1 Kommentti
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
mauri
mauri
25.05.2022 14:12

Jukka puhuu asiaa !