Siirry pääsisältöön

Jukka Oksaharjun voittajaosakkeet

Nordnet, Osakesäästäjät ja Sijoittaja.fi järjestivät loka-marraskuussa 2018 suuren sijoittajakiertueen kahdeksassa kaupungissa. Katso osakestrategi Jukka Oksaharjun kiertue-esitys jälkikäteen taltioituna.

Videolla käsitellyt teemat:

8:40 Helsingin pörssin P/B

13:00 Tehokkain laskuvarjo voi löytyä laatuyhtiöistä

15:34 New Yorkin pörssin Shillerin P/E (S&P 500)

18:52 Osingon lisäksi pitkällä aikavälillä tuloskasvu

20:01 New Yorkin pörssin Buffett-indikaattori

22:23 Korkean nettotulosmarginaalin yritykset saattavat tarjota suojaa

26:43 Tuloskasvun laadusta tulee ratkaisevaa

28:27 Yrityslistaukset eri kriteerein

50:48 Sijoittajan muistilista

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
1 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
28.11.2018 17:58

Kysyisin hieman millä tavalla osingon laatua on mietitty? Kirjoitat että “osingin laadun perustana on oman pääoman tuottoaste (ROE), mutta se perustuu myös osin kvalitatiiviseen arvioon, kuten taseen velkaisuuteen, tuloksen tasaisuuteen ja tuloksen kasvuodotukseen. Osingon laatu on hyvä esim. Tikkurilan ja Fortumin kohdalla? Tikkurila hädin tuskin tekee tulosta tänä vuonna, Fortumin tulos on laskenut vuosien varrella, osinkoa maksetaan enemmän kuin tienataan? Ainut kohta mikä selittäisi laadun “hyvä” olisi tuloksen kasvuodotus? Samaan aikaan esim. Ramirentin ja UPM osingon laatu on heikko. Esimerkiksi UPM:n tulos on kasvanut vuosien mittaan, velkaisuus pienentynyt ja oman pääoman tuotto on kasvanut vuosien varrella? Tässäkö kasvuodotukset heikentävät osingon… Lue lisää >>