Siirry pääsisältöön

Jakso 136 – Pannaan Suomi nousuun

Jakso 136 – Pannaan Suomi nousuun

Päivän polttavana puheenaiheena syntyvyys Suomessa. Käyrät ovat syöksykierteessä ja jotain on tehtävä. Kuuntele #rahapodin viiden kohdan taistelusuunnitelma syntyvyyden parantamiseksi. Lisäksi puhetta asuntomarkkinoista, koroista ja niiden noususta.

0:00 Korot & asuntomarkkinat tällä hetkellä
13:56 Syntyvyys ongelma

Jakso julkaistu 1.11.2018

Voit katsoa jaksot myös videona YouTubessa!

Kaikki jaksot Nordnet Blogissa

Nordnetin #rahapodi on podcast, jossa puhumme taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Podia vetävät Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi sekä yhteistyökumppanuuksista vastaava Miikka Luukkonen.

Haluatko uusimmat #rahapodi-jaksot suoraan puhelimeesi?
Lataa sovellus ja seuraa #rahapodia:

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
1 Kommentti
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
08.11.2018 00:35

Hei. Voisitteko Fees and Money osiossanne käsitellä, että mihin Morningstarin antama tähtiluokitus rahastoille perustuu ja onko tämä hyvä indikaattori kertomaan onko jokin rahasto hyvin tuottava vai ei? Esimerkiksi kun täytin 18, niin kivijalkapankissani Nordeassa minua suositeltiin säästämään kuukausittain heidän Säästö 25 rahastoonsa, joka sijoittaa 75 prosenttisesti korkomarkkinoille ja loput osakkeisiin ja niinpä tein kuukausisäästösopimuksen. Parissa vuodessa rahasto ei ollut tuottanut mitään ja oli hieman tappiolla ja tulin siihen tulokseen, että rahasto ei tuota tai tule tuottamaan minulle lähes mitään. Otin rahat sieltä ulos ja nykyisin sijoitan Nordnetin kautta 100 prosenttisesti osakkeisiin indeksi- ja ETF-rahastojen kautta. Tuo Nordean Säästö 25 rahasto… Lue lisää >>