Siirry pääsisältöön

Jakso 131 – Uusi sijoitustuote syrjäyttää Superit?

Varoitus: tämä jakso sisältää vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Viime viikolla Martin kertoi Sijoittaja 2018 -messuilla Nordnetin uusista rahastoista. Miehet käyvät läpi uutuus rahastojen toimintaperiaatteita. Lisäksi Miikka on löytänyt itselleen unelma-ammatin. Entä miten #rahapodi-miehet voisivat ryhtyä valtion sisällöntuottajiksi? Mitä mieltä he ovat Risto Siilasmaan Jorma Ollila -kommenteista? Mitä muuta finanssimaailmaan kuuluu juuri nyt? Ota selvää ja kuuntele nyt!

0:00 Unelmaduuni
4:32 Löysä raha ja spelöga
11:22 Siilasmaa & Ollila
18:39 Kilpailijoiden kikkailut
21:29 Nordnetin uudet rahastot

Jakso julkaistu 26.9.2018

Voit katsoa jaksot myös videona YouTubessa!

Kaikki jaksot Nordnet Blogissa

Nordnetin #rahapodi on podcast, jossa puhumme taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Podia vetävät Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi sekä yhteistyökumppanuuksista vastaava Miikka Luukkonen.

Haluatko uusimmat #rahapodi-jaksot suoraan puhelimeesi?
Lataa sovellus ja seuraa #rahapodia:

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit