Siirry pääsisältöön

Jakso 117 – Lapsilisät pörssiin!

Jakso 117 – Lapsilisät pörssiin!

Miikka ja Martin kertovat, miksi lapsilisät kannattaa sijoittaa pörssiin ja jakavat vinkkejä, joiden avulla myös aikuiset voivat säästää itselleen oman “lapsilisän”.

Jakso julkaistu 17.5.2018

Voit katsoa jaksot myös videona YouTubessa!

Kaikki jaksot Nordnet Blogissa

Nordnetin #rahapodi on podcast, jossa puhumme taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Podia vetävät Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi sekä yhteistyökumppanuuksista vastaava Miikka Luukkonen.

Haluatko uusimmat #rahapodi-jaksot suoraan puhelimeesi?
Lataa sovellus ja seuraa #rahapodia:

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
1 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
21.05.2018 10:14

En enää itse puhu lapsilisien sijoittamisesta, koska tietyn kansanosan tai poliittisen suunnan edustajat näkevät siitä punaista; lapsilisät on heidän mielestään tarkoitettu johonkin ihan muuhun. Eivätkä he oikeastaan ole väitteessään väärässä.

Tämän vuoksi sanon mieluummin, että lapsilisät käytetään lapsista aiheutuviin kotitalouden menoihin. Vanhemmat sitten omasta palkkatulostaan lahjoittavat lapsille säännöllisesti rahaa, joka käytetään sijoittamiseen. Jos kuukausittaiset summat sattuvat olemaan lapsilisän suuruisia niin ero on tietysti täysin semanttinen, mutta aiheuttaa vähemmän otsasuonen tykytystä.