Siirry pääsisältöön

Jakso 102 – Takaisin studiossa

Jakso 102 – Takaisin studiossa

#rahapodiLIVEn ja presidentinvaalien jälkipyykki. Käsittelyssä myös tammikuun megatrendi: Terveydenhuolto ja väestön ikääntyminen. Lisäksi Miikka ja Martin purkavat valtavaa kuulijakysymysten backlogia.

  • 0:00 Tunnelmia #rahapodiLIVEstä ja presidentinvaaleista
  • 9:10 Tammikuun megatrendi: Terveydenhuolto ja väestön ikääntyminen
  • 19:08 Fees & Money: Miikka Martin puivat kuulijakysymyksiä

Jakso julkaistu 1.2.2018

Voit katsoa jaksot myös videona YouTubessa!

Kaikki jaksot Nordnet Blogissa

Nordnetin #rahapodi on podcast, jossa puhumme taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Podia vetävät Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi sekä yhteistyökumppanuuksista vastaava Miikka Luukkonen.

Haluatko uusimmat #rahapodi-jaksot suoraan puhelimeesi?
Lataa sovellus ja seuraa #rahapodia:

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
2 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
07.02.2018 19:56

Martinille kysymys: Mitä tai minkä tyyppisiä Etf-rahastoja ja mahdollisesti muita rahastoja haluaisit Nordnetin kuluttoman kuukausisäästön piiriin erityisesti? Ainakin kovasti on ilmeisesti toivottu ja itsekin toivoisin niitä matalan kulun small cappeja… Onko joitain jo työn alla vai mikä on noiden kuukausisäästörahastojen tilanne ja tulevaisuuden näkymät Nordnetillä?

Nimetön
Nimetön
05.02.2018 12:49

Toiveena suunniteltuun ”battleen” osakerahaston pyörittäjän kanssa: – ei häikäistytä vastapuolesta kuten tehtiin Li Andersonin haastattelussa. Miten voi olla mahdollista Nordnetin Rahapodissa, että vetäjät myötäilevät Vasemmistoliiton puheenjohtajan mielipiteitä sijoittamisesta ja ovat liikuttavan yksimielisiä hänen kanssaan? Tässä oli pakko olla joku seuraavista kyseessä o Vasemmistoliitto kannattaa ”kansankapitalismia” ja on Rahapodin vetäjien kanssa samaa mieltä mm. valtion omistamien yhtiöiden hoidosta o Podin vetäjät tekivät salaa Vasemmistoliitolle vaalityötä ja hankkivat heille podin tuhansista kuulojoista äänestäjiä o häkeltyminen – ei ajauduta samanlaiseen väittelyyn kuten Nummikosken kanssa Olihan Oksaharjun kanssa käyty ”battle” hyvä, mutta siinä oltiin aika lailla samoilla linjoilla monista asioista. Ehkä tämä olikin vain… Lue lisää >>