Siirry pääsisältöön

Jakso 101 – #rahapodiLIVE

Jakso 101 – #rahapodiLIVE

Maailman ensimmäinen #rahapodiLIVE. Vieraina Tuomas Enbuske, Ali Jahangiri, Merja Mähkä ja Sauli Vilén. Miten vieraat itse sijoittavat? Miksi sijoittaminen kiinnostaa? Vilén avasi myös tulevan osinkokauden tärppejä.

  1. Miten Ali Jahangiri sijoittaa? (4:45)
  2. Merja Mähkä – onnellinen omistaja (19:40)
  3. Sauli Vilén ja tulevan osinkokauden tärpit (38:50)
  4. Tuomas Enbuske ja kansankapitalismin nousu ja uho (59:37)

Jakso julkaistu 25.1.2018

Voit katsoa jaksot myös videona YouTubessa!

Kaikki jaksot Nordnet Blogissa

Nordnetin #rahapodi on podcast, jossa puhumme taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Podia vetävät Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi sekä yhteistyökumppanuuksista vastaava Miikka Luukkonen.

Haluatko uusimmat #rahapodi-jaksot suoraan puhelimeesi?
Lataa sovellus ja seuraa #rahapodia:

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
2 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
31.01.2018 10:34

Hienoa, että ohjelma on palannut tauolta! Kiitos tästä.

Seuraaviin sataan jaksoon muutama toive sekä haaste:

– kun taas puhutte Suomen tekemisestä verottomaksi, ottakaa mukaan joku kansanedustaja tai omistajaohjauksesta vastaava ministeri ja haastakaan heitä sanomaan “miksei”. Koska olette niin tiukasti (ainakin Martin) tätä mieltä, niin kirjoittakaa tästä ihmeessä myös esim. Hesariin ja tuokaa asiaa esiin julkisuudessakin. Vaikka olettekin podi #1, niin valitettavasti asian kuulee täällä vain osa kansasta. On jopa mahdollisuus, että joku poliitikko ottaisi tästä onkeensa ja edes keskustelua saataisiin avattua.
– tehkää lupaus olla mainitsematta Veikkausta 3 seuraavassa jaksossa

Nimetön
Nimetön
28.01.2018 09:47

Muuten hyvä, mutta haastattelija ei näytä antavan haastatelluille puheenvuoroa lainkaan, minua ei ainakaan kiinnosta kuunnella hänen omia juttujaan; otsikkona voisi paremminkin olla “Paasin yksinpuhelu ja jatkuva keskeyttäminen”