Isänpäivätarjouksena kolmen sijoituskirjan paketti

Isänpäivä lähestyy ja Nordnet on paketoinut kaikki kolme julkaisemaani sijoituskirjaa pakettitarjoukseksi. Mukana on myös tuore Sijoita kuin guru -kirja, joka julkaistiin elokuussa. Tässä blogimerkinnässä esitellään lyhyesti sijoituskirjapaketin pääpiirteet.

Edellä mainittu Sijoita kuin guru -kirja rikkoi jo julkaisukuukautenaan 10 000 kappaleen volyymin. Kirjakauppaliiton julkisten Mitä Suomi lukee -tilastojen mukaan Sijoita kuin guru on sittemmin ollut nyt jo useamman kuukauden peräkkäin maan myydyin talouskirja. Kyseisen uutuuskirjan toinen kirjoittaja on Karo Hämäläinen. Kirjan esipuheen on kirjoittanut Björn Wahlroos.

Nyt uutuuskirja on saatavilla myös kolmen sijoituskirjan pakettitarjouksessa, joka rakentuu seuraavasti:

Sijoita kuin guru (2016)

Hajauta tai hajoa (2013)

Hyvästä yhtiöstä hyvään sijoitukseen (2012)

Kirjat alleviivaavat pörssiyhtiön maksaman osinkovirran merkitystä pitkän aikavälin sijoittajalle osakkeiden myyntivoittojen sijaan. Kaikki kolme kirjaa ovat saaneet kiitosta siitä, että niissä avataan sijoittamisen oppeja selkokielellä.

Nyt voit tilata kaikki kolme sijoituskirjaa pakettihintaan 59,90 €. Hinta sisältää toimituksen, ja halutessasi saat kirjat myös signeerauksella/omistuskirjoituksella varustettuina. Mainitsethan tällaisesta toiveesta tilauslomakkeen viestikentässä. Kirjat voidaan myös postittaa eri osoitteeseen kuin lasku.

Sijoita kuin guru (2016) paljastaa kahdeksan menestyssijoittajan reseptit sekä soveltaa niitä Helsingin pörssiin ja nykyhetken markkinatilanteeseen. Millaisia olisivat gurujen osakesalkut Helsingin pörssissä vuonna 2016?

Kirjassa puretaan auki finanssimaailman kunnioitetuimpien mestareiden sijoitusfilosofiat. Kirja paljastaa esimerkiksi sen, miten legendat ovat tehneet miljardinsa, kuinka Benjamin Graham valitsi osakkeita ja miksi Warren Buffett on maailman menestynein sijoittaja – ja mitä Buffett ostaisi tänään Helsingin pörssistä.

Hajauta tai hajoa (2013) alleviivaa pörssiyhtiön maksaman osinkovirran merkitystä pitkän aikavälin sijoittajalle osakkeiden myyntivoittojen sijaan. Menestyvä laatuyhtiö maksaa omistajilleen kasvavaa osinkovirtaa, vaikka pörssiä ei olisi olemassakaan. Tällöin sijoitustuotto ei ole riippuvainen muiden sijoittajien lyhytjänteisestä toiminnasta osakemarkkinoilla. Näkökulma vaikuttaa erityisesti hajautukseen: sijoittajan tulee keskittyä salkun markkina-arvon heilahtelun tasoittamisen sijaan kasvutrendillä olevan osinkovirran varmistamiseen.

Hajauta tai hajoa haastaa sijoitustoiminnan perinteiset lähtöasetelmat: Onko hajautusta tarkasteltava salkun eri osakelajien lukumäärän sijaan yhtiöiden todellisten liiketoimintojen ansaintamallien iskunkestävyyden näkökulmasta?

Hyvästä yhtiöstä hyvään sijoitukseen (2012) esittelee näkökulman, jossa analyysi lähtee liikkeelle pörssiyhtiöstä ja sen osingonmaksukyvystä.

Nyt saatavilla olevassa kirjan 3. painoksessa käsitellään myös blogista tuttuja arvosijoittamiseen ja käteisen merkitykseen liittyviä teemoja.

Kirjan keskeisenä sanomana on se, että vain tuloksiaan kasvattavat yhtiöt voivat loistaa pörssissä suhdanteiden yli: osakkeen todellinen arvo vastaa rahamäärää, jonka yhtiö pystyy tilittämään osakkeenomistajilleen voitonjakona tulevaisuudessa.

Vasta yhtiökohtaisen analyysin jälkeen sijoittajan kannattaa suunnata katseensa pörssiin ja yhtiön osakkeen arvostustasoon. Onko kaikki hyvä siis jo hinnoiteltu osakkeeseen?

Kaikille kirjatilauksille luvataan kahden viikon täystyytyväisyystakuu. Lasku tulee kirjan mukana kahden viikon maksuajalla. Tilauslomakkeella on myös mahdollista pyytää signeerausta, omistuskirjoitusta ja laskun toimittamista eri osoitteeseen.

TILAA TARJOUSHINTAAN SIJOITUSKIRJAPAKETTI TÄSTÄ LINKISTÄ

-> SIIRRY SIJOITUSKIRJAPAKETIN ESITTELYSIVUILLE NORDNETISSÄ

Suuremmissa tilauserissä ja ulkomaille toimitettaessa voi ottaa yhteyttä:jukka.oksaharju@nordnet.fi

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
2 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
16.10.2016 18:03

Eihän nyt kirjatarjouksesta tehdä _blogikirjoitusta_. Ja ei ole mikään eka kerta. Voisiko tätä mainostamista edes vähän hillitä?

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
19.10.2016 11:49

Miksi ihmeessä ei? Sehän lisää myyntiä, ja otsikosta jo näit, että kyseessä on mainos, silti piti klikata. Sitäpaitsi Jukka tarjoaa paljon ilmaista ja hyödyllistä sisältöä blogin lukijoille. Sisältöblogeja tulee selkeästi enemmän kuin mainostarjouksia. Miksi jotkut tämän ilmaisen sisällön hyödyntäjät ovat niin itsekkäitä, etteivät sallisi tällaisesta blogista hyödyttävän lainkaan taloudellisesti?