Helsingin paras kaupunginosa | #rahapodi 197

Kun Marinin hallitus lopulta vapauttaa Uudenmaan koronasaarrosta, niin kansalaiset ympäri maan jatkavat pakkautumistaan Helsinginniemelle. Mutta mikä on Helsingin paras kaupunginosa? Löytyykö paras boogie Ogelista, Skattalta vai Kalliosta? Martin ja Miikka ottavat yhteen aiheesta ja haastavat myös sinut kertomaan mielipiteesi! Kommentoi alle 👇

Jakso on nauhoitettu 11.3.2020 – ennen Martinin ja Miikan vetäytymistä koronakaranteeniin.

Voit katsoa jakson myös videona YouTubessa.

Nordnetin #rahapodi on podcast, jossa puhumme taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Podia vetävät Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi sekä yhteistyökumppanuuksista vastaava Miikka Luukkonen.

Haluatko uusimmat #rahapodi-jaksot suoraan puhelimeesi? Lataa sovellus ja seuraa #rahapodia:

Nordnet
Nordnet
Nordnetin työntekijät

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
4 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Malmin nova
Malmin nova
27.03.2020 13:32

Vai on Ogeli helmi? Hahhaa! Kas kun ette Pukinmäkeä kehuneet 🙂 terv. 5v Malmilla asunut. Miten Martin ei tiedä Hgin lähiöistä mitään vaikka on paljasjalk helsinkiläinen? Laru ja muut meren äärellä olevat paikat hienoja. Onneks pääsin etelästä pois. Elämänlaatu parani huomattavasti. Pysykää talousaiheissa kiitos.

Yrjö Soros
Yrjö Soros
27.03.2020 16:29

Martin on oikeassa – vanha Eira on Helsingin paras paikka. Ullanlinnan eteläosa, Kaivopuisto ja Tähtitorninmäen alue ovat hyviä paikkoja. Jos tykkää asua landella niin Kulosaaren eteläosa, Munkkiniemenrannan alue ja Kaskisaari on ok. Muita kaupunginosia on parempi vältellä.

Janne
Janne
27.03.2020 16:48

Rahapodissa voisi käsitellä sitä, kuinka paljon saa pääomia kasaan muuttamalla pois Helsingistä. Etätyöt onnistuu ja elämänlaatu paranee. Kokemusta on.

Ode
Ode
27.03.2020 18:41

Yleisesti tykkään rahapodista todella paljon, mutta olipas kyllä surkea jakso. Olisin odottanut, että otatte edes hieman kantaa alueisiin, joissa on potentiaalia markkinoita nopeammalle arvonnousulle. Martin ei osannut suositella mitään muita asuinalueita, kuin jo vuosikymmeniä sitten kulahtaneita vanhojen massipäälliköiden alueita, joissa ei todellakaan ole tiedossa ainakaan markkinoita nopeampaa arvonnousua. Miikalla oli sentään vähän yritystä, mutta tuntui menevän aika metsään. Miksi valita Itä-Helsingin peräkammari Kontula käsittelyyn, kun lähempänä itäistä kantakaupunkia löytyy sellaisia helmiä kuin vaikka Herttoniemi tai Laajasalo. Kruunusiltojen valmistuttua laajasalo on käytänössä osa kantakaupunkia. Muutenkin itäinen kantakaupunki kehittyy huimaa vauhtia kun jokapuolelle rakennetaan kokonaisia uusia asuinalueita. Myös Pasila jäi kokonaan käsittelemättä,… Lue lisää >>