Siirry pääsisältöön

Haastattelussa Janne Siik, Nordnet Private Sales -tiimin uusi vahvistus

Nordnet Suomen Private Sales -ryhmä saa keväällä uuden vahvistuksen, kun aiemmin FIMin aktiivisia sijoittaja-asiakkaita palvellut Janne Siik liittyy tiimiin. Kysyimme Jannelta, millaisin fiiliksin hän on siirtymässä palvelemaan Suomen aktiivisimpia yksityissijoittajia Nordnetiin ja millainen tausta hänellä on Suomen finanssisektorilla.

Moi Janne! Kerro hieman taustoja itsestäsi – kuka olet ja mistä tulet?

Olen töölöläinen perheenisä ja kokenut rahoitusalan ammattilainen. Aloitin sijoitusneuvojana jo viime vuosituhannen puolella ja sittemmin olen toiminut enimmäkseen meklarina. Viimeiset neljä vuotta olen ollut FIM Directissä yhteyspäällikkönä.

Millainen oli työnkuvasi aiemmassa työpaikassasi?

Työnkuvani FIMillä/S-Pankissa on ollut varsin monipuolinen. Tehtäviäni ovat olleet osakekauppojen toteuttaminen eri markkinoilla, tekninen opastus kaupankäyntityökaluihin, kuten Infrontiin, asiakkaiden kouluttaminen ja yhteydenpito eri sidosryhmien kanssa. Lisäksi tärkeässä roolissa on ollut erilaisten ongelmatilanteiden nopea ratkaiseminen. Mielenkiintoista on ollut se, että koskaan ei tiedä mitä päivä tuo tullessaan.

Entä miltä nyt tuntuu siirtyä FIMiltä Nordnetiin?

Nordnetiin siirtyminen tuntuu erittäin hyvältä ja odotan innolla töiden aloittamista. Nordnetillä on erinomainen valikoima aktiivisille sijoittajille suunnattuja palveluita ja on hienoa päästä mukaan voittavaan joukkueeseen.

“On hienoa päästä mukaan voittavaan joukkueeseen.”

Millainen on työnkuvasi Nordnetissä?

Tulen työskentelemään aktiivisten treiderien kanssa. Autan heitä kaikessa kaupankäyntiin liittyvässä ja opastan uusia asiakkaita Nordnetin palveluiden pariin.

Miten itse sijoitat?

Olen seurannut osakemarkkinoita läheisesti niin pitkään, että en oikein muihin osaa sijoittaakaan. Enimmäkseen sijoitan suomalaisiin osakkeisiin, mutta toisinaan myös pohjoismaisiin osakkeisiin ja warrantteihin.

Mitä harrastat vapaa-ajalla?

Harrastan urheilua monipuolisesti. Olen juossut muutamia maratoneja, pelaan salibandyä ikämiehissä ja tennistä olen pelannut juniorista lähtien. Kesällä pelaan myös satunnaisesti golfia, tosin viime vuosina se on jäänyt vähemmälle ajan puutteen vuoksi. Toimin myös vanhimman lapseni jalkapallojoukkueen taustajoukoissa joukkueenjohtajana.

Vinkkisi aktiivisesta sijoittamisesta kiinnostuneelle lukijalle?

Hanki tietoa yrityksistä, joista olet kiinnostunut, esimerkiksi lukemalla analyysejä ja tulosraportteja. Aamukatsauksista ja talouslehdistä saa hyvin tietoa siitä, mitä taloudessa tapahtuu. Kotimaisten lehtien lisäksi kannattaa myös lukea ulkomaisia julkaisuja. Sijoitusaiheisia blogeja ja Twitteriä seuraamalla pysyy hyvin selvillä ajankohtaisista asioista. Ja tietysti vielä: hanki itsellesi sopiva kaupankäyntipalvelu!

Lue lisää aktiivisen sijoittajan Nordnet Active Trader -etuohjelmasta.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit