Siirry pääsisältöön

Osakeideoita Sijoittaja.fi:n osakesäästötili-mallisalkuista 💼 Haastattelijana Jukka Oksaharju

Miten löytää sopivia osakkeita osakesäästötilille? Sijoittaja.fi:n upouudet osakesäästötilimallisalkut voivat toimia tässä arvokkaana apuna. Mallisalkkujen lisäksi videolla esitellään mm. Sijoittaja.fi:n osakevalintatyökalu, riski-indikaattorit sekä näytöt työkalujen toimivuudesta tähän mennessä. Hannu Huuskosta videolla haastattelee Nordnetin osakestrategi Jukka Oksaharju.

Lisätietoa Sijoittaja.fi:n mallisalkuista

Kun olet avannut osakesäästötilin Nordnetissä, saat Sijoittaja.fi:n osakesäästötilimallisalkut kuukaudeksi käyttöösi maksutta. Ohjeen Sijoittaja.fi:n osakesäästötilipalvelun aktivoimiseksi löydät tästä linkistä. Kun olet rekisteröitynyt Sijoittaja.fi:n palveluun ja kirjautunut sisään, löydät osakesäästötilisalkut kohdasta Osakesäästötili > Osakesäästötilisalkut.

Videon sisältö:
1:09 Miten valita osakkeita?
4:48 Faktorisijoittaminen: parempaa tuottoa oikealla strategialla
8:29 Sijoittaja.fi:n osakevalintatyökalut tarkastelussa
9:13 Osaketyökalu ja top-osakkeet
11:11 Sijoitusideoiden etsiminen Sijoittaja.fi:n palvelusta
15:15 Näytöt työkalujen toimivuudesta?
22:42 Uutuutena salkut osakesäästötilien tarpeisiin
25:06 Osakesäästötilin mallisalkut
30:50 Pelottaako syklin vaihe?
31:30 Sijoittaja.fi:n markkinaympäristö ja riski-indikaattorit avuksi

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
1 Kommentti
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
12.01.2020 14:23

Hei, kuuntelin Oksaharjun/Huuskosen blogin osakesäästätilin “eduista” ja se oli milestäni turhankin kritiikitön siinä mielessä, että esim. verotuksen suhteen ei löydetty mitään negatiivista vaan pelkkää hyvää. Kun kuitenkin usein todetaan, että ns. amatöörisjoittajien suurimnpia virheitä on se, että ei luovuta riitävän ajoissa huonoista (= tappiota tuottaneista osakkeista), niin eikö tämä ilmiö tule korostumaan osakesäästötililllä, jossa tappiota ei pysty vähentämään verotuksessa. Tällöinhän tällaisten osakkeiden osalta ilmiö tulee korostumaan? Vai oliko teillä joku syy, että ette tätä aika selvää asiaa ette ottaneet esille vaan kerroitte, että tämä on huima parannus, kun ei tarvitse ottaa huomioon verotusnäkökulmaa, osakesäästötilillä? Ps. Noin kritiikitön osakesäästötilin ylistys tuo… Lue lisää >>