Siirry pääsisältöön

Eemeli Vierimaa, 27, tavoittelee taloudellista riippumattomuutta sijoittamalla siihen, minkä ymmärtää.

Shareville-nimimerkki Liberty Investmentin takaa löytyy nuori mies, joka on nuoresta iästään huolimatta tehnyt jo paljon, niin työelämässä kuin sijoitusmaailmassakin. Tässä hänen sijoittajatarinansa lyhykäisyydessään!

Moi Libery Investment! Kerro vähän taustaa itsestäsi, eli kuka olet ja mistä tulet?

Olen Eemeli Vierimaa, 27 (ensi tiistaina). Olen hieman joka paikan höylä. Olen kokki opiskellulta ammatiltani, mutta nykyään toimin assistenttina Titaniumilla. Samalla aina sillon tällöin keikkailen Smile Henkilöstöpalveluiden kautta keittiössä. Lisäksi minulta löytyy myös oma yritys, jonka kautta teen suoramyyntiä ja konsultoin. Toimin myös aktiivina Nuorissa Osakesäästäjissä. Eli lyhykäisyydessä, paljon tulee tehtyä!

Shareville-salkullasi on täydet kolme tähteä haastetteluhetkellä. Onnittelut hyvästä suorituksesta! Millainen sijoitusstrategiasi on?

Strategiani pohjautuu pitkälti tutkimukseen ja tietämykseen. Pidän arkielämässä silmät ja korvat auki. Kaikki sijoituskohteeni ovat sellaisia yrityksiä, joiden liiketoiminnan tunnen joko henkilökohtaisen asiakas-/käyttäjäkokemuksen perusteella, tai joita olen tutkinut, kun haistan trendin tai pelipaikan. Salkkuni pitää sisällään niin pitkän horisontin sijoituksia kuin myös lyhyen/keskipitkän ajan spekulointeja.

Pyrkimys jonkinlaiseen riippumattomuuteen kuultaa nimimerkistäsi ja myös ryhmästä, johon kuulut: ”Taloudellinen riippumattomuus”. Kerro tarkemmin tavoitteistasi sijoittajana!

Sijoittajana minulla on kaksi tärkeää tavoitetta. Ensimmäinen on turvata tulevaisuus ja olla taloudellisesti riippumaton, jotta voin tehdä niitä asioita, jotka oikeasti ovat tärkeitä minulle. Toinen tavoite on pääoman kerääminen tulevaisuuden isoa yritystoimintaa varten.

Kuulut myös “Nordic IoT (Internet of Things)“-ryhmään. Onko sinulla kiikarissasi kiinnostavia tämän alan osakkeita juuri nyt?

Salkustani löytyykin jo Nokia ja Telia, eli voisi sanoa, että IoT:ta löytyy jo jonkin verran salkusta. Teknologia kiinnostaa minua erityisesti ja IoT on niitä tulevaisuuden isoja juttuja. Pidän aina silmät ja korvat auki – ehkä sieltä löytyy jossain vaiheessa jotain, ikinä ei voi tietää.

Löytyisikö vielä lopuksi muutama vinkki aloitteleville sijoittajille?

Pysy selkeästi siinä mitä osaat ja ole utelias. Sinulla on todennäköisesti tietoa sellaisesta, mitä minulla ei ole. Näitä voivat hyvin olla vaikka oma työpaikkasi tai tuotteet ja palvelut, joita käytät. Voi kuinka monta kertaa itsekin olen missannut hyvän mahdollisuuden, kun en ole luottanut siihen, että tiedän tarpeeksi. Jos aihe kiinnostaa, niin puhettani voi tulla kuuntelemaan 27.11 Sijotus Investiin!

Kiitos haastattelusta!

Katso myös:

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
1 Kommentti
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
22.09.2019 10:27

Zinzinoa salkussa. Tuntui kuin sormi olisi mennyt vessapaperin läpi.