3 syytä antaa joululahjaksi sijoituskirjapaketti

Sijoituskirjapaketti on oiva joululahjaidea. Tässä kolme syytä, miksi näin on:

1. Sijoituskirjojen avulla lahjan saaja pääsee alkuun vaurastumisessa

Sijoittamalla tavallinen palkansaajakin voi ajan myötä tulla taloudellisesti riippumattomaksi. On kuitenkin tärkeää ymmärtää sijoittamisen perusasiat ennen ensimmäisten sijoituspäätösten tekemistä. Nordnetin kautta tilattava sijoituskirjapaketti on oiva tapa sisäistää sijoittamisen keskeisimmät peruspilarit.

2. Ei mikään ässäarpa

Sijoituskirjapaketti ei ole mikään jokajouluinen ässäarpa, vaan avain pitkäjänteiseen vaurastumiseen. Kirjat osoittavat, ettei sijoittaminen ole arpapeliä eikä sattumankauppaa. Osakkeenomistaja vaurastuu pitkässä juoksussa omistamiensa yhtiöiden liiketoiminnan menestyksen tahdissa.

3. Kirjat osoittavat, että aloittaminen on tärkeämpää kuin ajoittaminen

Viisaimmissa sijoituspäätöksissä pitkä sijoitushorisontti ja korkoa korolle -tekijä ovat yleensä läsnä. Osinkostrategioissa tämä nostaa esimerkiksi osakkeen hankintahinnalle saatavaa tuottoprosenttia tuntuvasti, jos yhtiövalinta onnistuu. Kirjat auttavat onnistumaan sijoituspäätöksissä.

Sijoituskirjapaketti esittelee kymmenkunta eri sijoitusstrategiaa aktiivisista passiivisiin, jolloin jokaiselle löytyy todennäköisesti omaan sijoittajaprofiiliin ja tavoitteisiin sopiva strategia noudatettavaksi. Aloittelevan sijoittajan on tärkeää lähteä liikenteeseen suunnitelmalla, minkä laatimisessa kirjapaketti on myös loistava apuväline.

Tilaa sijoituskirjapaketti tästä, niin saat sen Jukka Oksaharjun signeeraamana pukinkonttiin!

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.