Tervetuloa asiakaspalveluun

Täältä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin. Jos et löydä etsimääsi, ota meihin yhteyttä.

020 198 5898 Asiakaspalvelu ma-pe 9.00-18.30 Meklarit ma-pe 9.00-19.00

Asiakaspalvelu / Vastatilit

Miten ilmoitan uuden vastatilin?

Käytössäsi voi olla niin monta omissa nimissä olevaa vastatiliä kuin haluat. Täysi-ikäisenä henkilöasiakkaana voit ilmoittaa uuden vastatilin tai poistaa vanhan klikkaamalla ylävalikosta Salkku > Vastatilit. Voit ilmoittaa uuden vastatilin verkkopankkitunnuksilla tunnistautumalla. Kirjoita kenttään oman pankkitilisi numero IBAN-muodossa. Tarkistettuasi tilinumeron, vahvista valinta ja klikkaa painiketta “Lisää uusi vastatili”. Verkkopankkitunnuksilla tunnistautumisen jälkeen vastatilinumerosi on käytettävissä palvelussamme heti.

Voit ilmoittaa uuden tai poistaa vanhan vastatilin myös täyttämällä ja postittamalla Nordnetiin Vastatili-ilmoitus-lomakkeenlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan. Vastaanotettuamme lomakkeen tarkistamme antamasi tiedot. Hyväksynnän jälkeen tili näkyy salkussasi seuraavana päivänä. Tämän jälkeen voit tehdä nostojalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan vastatilillesi.

Alaikäisen lapsen vastatili tulee ilmoittaa kirjallisella vastatili-ilmoituksellaavautuu uuteen ikkunaan, joka on molempien huoltajien allekirjoittama. Liitteeksi tulee toimittaa molempien huoltajien henkilötodistusten kopiot, jotka ovat yhden henkilön oikeaksi todistamat.

Yrityksen tai yhteisön vastatili tulee ilmoittaa kirjallisella vastatili-ilmoituksellaavautuu uuteen ikkunaan, joka on valtuutetun tai kaupparekisteriin ilmoitetun / yhteisön sääntöjen mukaisen nimenkirjoittajan allekirjoittama. Liitteeksi tulee toimittaa yrityksen kaupparekisteriote (enintään 3 kk vanha) ja yhteisöltä vastaava yhdistysrekisteriote ja/tai yhdistyksen säännöt sekä allekirjoittajan henkilötodistuksen kopio, joka on yhden henkilön oikeaksi todistama.

Huom.: Vastatilin tulee olla suomalaisessa pankissa. Bank Norwegianin tilejä ei voi valitettavasti käyttää vastatilinä.

Lisää aiheesta

VastatilitPuh. 020 198 5898
Asiakaspalvelu ma–pe 9.45–18.30
Meklarit ma–pe 9.45–19

Alkuun

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.