Tervetuloa asiakaspalveluun

Täältä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin. Jos et löydä etsimääsi, ota meihin yhteyttä.

020 198 5898 Asiakaspalvelu ma-pe 9.00-18.30 Meklarit ma-pe 9.00-19.00

Asiakaspalvelu / Muut aiheet

Miten saan suljettua Nordnet-tilini?

Jos olet vahingossa luonut ylimääräisen salkun, jota et tarvitse ja jossa ei ole vielä ollut mitään tapahtumia (talletuksia, nostoja tai kauppoja), niin salkun sulkeminen onnistuu seuraavasti: kirjaudu sisään Nordnetiin ja lähetä viesti asiakaspalveluun viestikeskuksen kautta. Ilmoita viestissä sen salkun salkkunumero, jonka haluat suljettavan.

Jos salkussa on ehtinyt olla tapahtumia (talletuksia, nostoja tai kauppoja), niin tilin lopetukseen tarvitaan kirjallinen lopetusilmoituslinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan. Täytetyn ja allekirjoitetun lopetuslomakkeen voi toimittaa Nordnetiin maksutta vastauslähetysosoitteella (Nordnet Bank AB Suomen sivuliike, Tunnus 5018590, 00003 VASTAUSLÄHETYS). Vaihtoehtoisesti täytetyn lopetuslomakkeen voi toimittaa Nordnetiin skannattuna versiona palvelun viestikeskuksen kautta viestin liitteenä. Lomakkeen ohessa tulee toimittaa myös kopio kuvallisesta henkilöllisyystodistuksesta.

Asiasanat: Tilin lopetus, sulkeminen, lakkautus, salkun sulkeminen

Lisää aiheesta

Muut aiheetPuh. 020 198 5898
Asiakaspalvelu ma–pe 9.45–18.30
Meklarit ma–pe 9.45–19

Alkuun

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.