Tervetuloa asiakaspalveluun

Täältä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin. Jos et löydä etsimääsi, ota meihin yhteyttä.

020 198 5898 Asiakaspalvelu ma-pe 9.00-18.30 Meklarit ma-pe 9.00-19.00

Asiakaspalvelu / Kaupankäyntityökalut

Miksi sovellukseen liittyy kuukausimaksu?

Web Traderiä kehittävä Infront veloittaa sovelluksensa käytöstä kuukausimaksuja voidakseen kehittää ja ylläpitää sovellusta. Kuukausimaksun lisäksi maksat vain pörssien perimät maksut kurssi-informaatiosta.

Mikä on Infront Web Trader?

Infront Web Trader on web-pohjainen sovellus, joka toimii sekä PC:llä että Macilla. Pohjoismaiden johtava kaupankäyntisovelluskehittäjä Infront on kehittänyt sovelluksen tiiviissä yhteistyössä Nordnetin kanssa.

Infront Web Trader on kehitetty aktiivista sijoittajaa varten, joka vaatii hieman enemmän kaupankäyntisovellukseltaan. Web Trader tarjoaa mm. nopeatoimisen käyttöliittymän kaupankäyntiin sekä reaaliaikaiset kurssitiedot ja uutiset.

Millä markkinapaikoilla voin käydä kauppaa?

Voit käydä kauppaa kaikilla niillä markkinoilla, jotka Nordnetin kautta on tarjolla: Pohjoismaissa, USA:ssa, Saksassa ja Kanadassa.

Kaupankäyntiin voi kuitenkin liittyä salkkukohtaisia rajoituksia. Salkussa tulee olla aktivoituna sopimus "Monimutkaiset arvopaperit - warrantit, optio-oikeudet ja viputodistukset" kohdassa salkku > Sopimukset ja palvelut.

Olemme koonneet Nordnet Markets -valikoimaan Bull- ja Bear-sertifikaatteja neljältä eri pohjoismaiselta markkinalta. Näillä tuotteilla voit käydä kauppaa ilman välityspalkkioita (koskee yli 100 € / 1000 DKK/SEK/NOK kauppoja).

Miten lakkautan tilaukseni?

Voit lakkauttaa Infront Web Trader -tilauksesi sisäänkirjautuneena palvelussa, klikkaamalla salkku > sopimukset ja palvelut. Lakkautettuasi tilauksesi voit käyttää sovellusta vielä kuluvan kuukauden ajan. Jos haluat jatkaa palvelun tilausta myöhemmin, voit aktivoida tilauksen uudelleen samassa palvelun kohdassa.

Miten maksan Infront Web Traderin käytöstä?

Infront omistaa Web Trader -sovelluksen ja Nordnet toimii vain maksujen välittäjänä. Tämä tarkoittaa, että perimme asiakkailtamme maksut sovelluksen käytöstä oletussalkustasi ja välitämme ne Infrontille. Tämä järjestely koskee Infront Web Traderia, Infront Mobilea, Infront Analytics Lightiä sekä kaikkia maksuja, jotka liittyvät sovelluksen sisällä tilattavissa olevaan markkinadataan ja uutisiin. Markkinadataan ja uutisiin liittyvät maksut veloitetaan myös suoraan asiakkaan Nordnet salkusta, ja Nordnet välittää maksut suoraan maksua periville tahoille (pörsseille, uutistoimistoille, ym.).

Miten saan Infront Web Traderin käyttööni?

Voit tilata Infront Web Traderin käyttöösi palvelun kohdasta Salkku > Asetukset.

Tilataksesi Infront Web Traderin sinun tulee valita salkku oletustiliksi kohdasta Salkku – Asetukset. Infront Web Traderin kuukausimaksu ja mahdolliset muut lisäpalvelukustannukset peritään osake- ja rahastosalkustasi.

Mitkä ovat sovelluksen tekniset vaatimukset?

Sovellus vaatii toimiakseen tietynlaisen verkkoselaimen:

Chrome: viimeisin versio
Firefox: viimeisin versio
Edge: 13,14
IE: 11+
Safari: 8+
Opera Mini: Ei tueta (koska web sockets -tuki puuttuu)

Mitä lisäpalveluita on tarjolla?

Voit tilata lisäpalveluita sisäänkirjautuneena Infront Web Traderissa, kohdasta "Profiilini". Lisäpalveluihin sisältyvät kaikki kurssidata tarjoustasoineen, reaaliaikaiset kurssit Oslon pörssistä, Saksasta, USA:sta ja Kanadasta sekä pohjoismaiset flash-uutiset.

Lisäpalveluiden alta voit tilata myös fundamenttianalyysiohjelma Infront Analytics Lightin sekä Infront Mobilen.

Mitä ovat maksulliset lisäpalvelut?

Jos haluat esimerkiksi nähdä reaaliaikaiset tarjoustasot ja kurssitiedot Oslon pörssistä, Saksan, USA:n ja/tai Kanadan markkinoilta, niin näistä veloitetaan erikseen.

Lisätietoa hinnastomme kohdassa "markkinainformaatio".

Mitä peruspaketti sisältää?

Infront Web Traderin peruspaketti sisältää reaaliaikakurssit Nasdaq Helsinki-, Nasdaq Stockholm- ja Nasdaq Copenhagen -markkinapaikoilta. Lisäksi saat 15 minuutilla viivästetyt kurssit Oslon pörssistä ja Saksasta sekä USA:sta.

Saat myös reaaliaikaiset kurssit pohjoismaisiin indekseihin sekä kansainvälisiin valuutta- ja raaka-ainehintoihin. Lisäksi saat viivästetyt kurssit useisiin kansainvälisiin indekseihin ja laajan valikoiman reaaliaikaisia uutisia useista pohjoismaisista lähteistä.

Paljonko Infront Web Traderin käyttö maksaa?

Infront Web Traderin peruspaketti maksaa 10 euroa kuussa. Infront Web Trader on ilmainen Active Trader -asiakkaille. Private Banking -asiakkaat saavat 50 % alennusta palvelusta.

Lisätietoa hinnastomme kohdissa "Kaupankäyntipalvelut ja -sovellukset" sekä "markkinainformaatio".

Saako sovelluksen useaan näyttöön kerralla?

Valitettavasti ei saa, mutta Web Trader on rakennettu siten, että voit nopeasti liikkua eri näkymien ja työpöytien välillä, ja käytössäsi on sivupalkki, josta voit jatkuvasti seurata toimeksiantojesi tilaa, omistuksiasi ja seuraamiasi indeksejä.

Voinko luoda omia työpöytiä?

Kyllä, voit luoda täysin itsellesi personoituja työpöytiä. Voit myös käyttää widgetejä, joita voit tuoda omille työpöydillesi. Palvelusta löydät myös valmiita työpöytiä, joiden avulla pääset nopeasti alkuun Web Traderin käyttämisessä.

Voinko muuttaa sovelluksen väriteemaa?

Kyllä, voit valita mustan ja valkoisen väriteeman välillä. Oikeassa yläkulmassa on kolme pistettä, joita klikkaamalla voit valita kohdan Asetukset. Asetusten kohdasta "Teema" voit valita mustan ("Vakio") tai valkoisen ("Vaalea") väriteeman välillä.

Asetuksista voit muuttaa myös mm. sovelluksen kieltä, oletusvaluuttaa (valuutta, jossa mm. salkkusi arvo näytetään), ja sähköpostiosoitetta, johon voit tilata uutis- tai kurssihälytyksiä.

Voinko testata sovellusta maksutta?

Kyllä, voit testata sovellusta 14 vuorokauden ajan maksutta. Kun aloitat testiajan, et sitoudu tilaamaan Infront Web Traderia pidemmäksi ajaksi. Huomioi, että maksuton testiaika koskee vain peruspakettia – tästä syystä et voi lisätä lisäpalveluita sovellukseen testiaikana.

Lisää aiheesta

KaupankäyntityökalutPuh. 020 198 5898
Asiakaspalvelu ma–pe 9.45–18.30
Meklarit ma–pe 9.45–19

Alkuun

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.